20 Zeekaken postpakket

€ 27
95

De zeekaak diende in het verre verleden als noodrantsoen op schepen. De zeekaak werd gedroogd zodat deze niet kon bederven of uitdrogen en was het uitermate geschikt voor de lange reizen op zee. Voor verzending bakken wij de zeekaak twee keer voor een langere houdbaarheid. Deze zeekaak is dus harder dan de zeekaak die we in de winkel verkopen. LET OP! Voor het verzenden van de zeekaken per post kiest u bij [gewenste levermethode] voor [afhalen]. Vervolgens kiest u bij [levering – afhaallokatie] voor de optie [brievenbuspost]. Wij drogen de zeekaak een dag versturen de zeekaken binnen twee werkdagen.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

Gluten

Gluten bevattende granen, Tarwe

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 60 dag(en).
Bewaar de zeekaak onverpakt op een plek waar de lucht vrij ventileert. Hierdoor droogt de zeekaak en blijft hij lang houdbaar. Bewaar de zeekaak niet in plastic!

Bereidingswijze

LET OP! Voor het verzenden van de zeekaken per post kiest u bij [gewenste levermethode] voor [afhalen]. Vervolgens kiest u bij [levering – afhaallokatie] voor de optie [brievenbuspost]. Wij drogen de zeekaak een dag versturen de zeekaken binnen twee werkdagen.