Productnaam
|
Croissant zelf bakken(diepvries)
|
Productinformatie
|
Croissant zelf bakken(diepvries)
|
Afbeelding
|
|
Ingredienten
|
bloem [TARWEbloem, TARWEmoutbloem, TARWEkiemen], boter (MELK), water, suiker, TARWEgluten, gist, E160a, EIgeel, MELK, acerolapoeder, enzymen, maltodextrine, zout
|
Allergenen
|
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Melk
|
Bewaaradvies
|
Houdbaarheid: ca. 14 dag(en). Bewaartemperatuur: -18 °C Bewaren in de diepvries op -18 gr.C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
|
Bereidingswijze
|
Bewaar in de diepvries. - Verwarm de oven goed voor op 180 gr.C. - Laat de croissants 10-15 min. kort ontdooien. - Leg de croissants niet dicht bij elkaar op de bakplaat, ze worden fors groter tijdens het bakken. - Bak de croissants ca. 24 minuten goudbruin
|